Liga Romana contra Reumatismului
Înscrie-te în LigăFormular pentru pacienți

Evenimente

Studiu international Gloria

GLORIA este un amplu studiu international, finantat de Comisia Europeana, care se focuseaza pe investigarea potentialelor efecte secundare si a beneficiilor asociate tratamentului in doza mica (5 mg) cu Prednisolon acordat pacientilor ce sufera de Poliartrita Reumatoida.

Chestionarul de mai jos face parte din Studiul Gloria. Scopul lui este de a investiga parerea si experienta persoanelor ce sufera de Poliartrita Reumatoida referitor tratamentul cu glococorticoizi (prednison - cortizon). Toate persoanele ce au un diagnostic de Poliartrita Reumatoida (confirmat de medic), cu varsta peste 18 ani si care au experienta personala (trecuta sau prezenta) in utilizarea medicamentelor din gama glucocorticoizilor (a cortizonului) sunt eligibili sa raspunda la chestionar. Studiul / Chestionarul a fost aprobat de Comisia de Etica a centrului de coordonare a Studiului Gloria din Portugalia.

Pot raspunde la chestionar si pacientii care nu au experienta personala cu folosirea medicamentelor din gama glucocorticoizilor.
Copyright © 2016 Liga Română contra Reumatismului - București. Toate drepturile rezervate. Design web și programare